Vestavěný antiradar BELTRONICS STi-R Plus EURO

(0x)
Výrobce
Beltronics
Záruka
24 měsíců
Kód
STiPE
Dostupnost
Prodej ukončen
Běžná cena
36 895,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
1 095,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
35 800,00 Kč/ks
Naše cena bez DPH
29 586,78 Kč/ks

Popis

Vestavěný  antiradar BEL STi-R Plus EURO je určen pro pevnou instalaci do vozidel. Je inovací úspěšného modelu BEL STi-R EURO, oproti kterému se vyznačuje nejen ještě vyšší citlivostí, ale i naprosto nulovým počtem falešných poplachů. Zabudovaný GPS přijímač s databází míst měření dokáže úspěšně odhalit úsekové měření rychlosti (doživotní aktualizace databáze zdarma!). Detektor je možné použít v ČR i ostatních evropských zemích a speciální konstrukce antény zajistí absolutní ochranu oproti detektorům antiradarů (VG2), používaným policií v některých západoevropských státech (Francie, Nizozemí). Speciálním přepínačem je možné úplně vyřadit detekční funkci a tak v případě policejní kontroly "legalizovat" toto zařízení ve všech zemích světa!

Verze EURO oproti provedení International zajišťuje vyšší citlivost na specifické radary používané pouze v Evropě a naprostou odolnost vůči specificky evropským zdrojům rušení. Pouze verze EURO nemá při správném nastavení a provozu v Evropě prakticky žádné falešné poplachy a současně dokáže o přítomnosti radaru typu Ramer informovat na dostatečnou vzdálenost a tím tak poskytnout řidiči dostatečnou dobu na reakci a korekci rychlosti.

POZOR! Antiradar STi-R Plus EURO nelze zaměňovat s produktem STi-R. Detektor STi-R Plus EURO se vyznačuje vyšší citlivostí a zejména funkcí GPS která dokáže detekovat úsekové měření rychlosti. Přístroje jsou tedy naprosto odlišné a výkonnostně je mezi detektory zásadní rozdíl ve prospěch STi-R Plus EURO!

Porovnání BEL STi-R EURO s detektorem BEL 975 EURO
+ alfanumerický displej (jako u RX65e EURO je schopen textově informovat o poplachu)
+ při jízdě v některých zemích západní Evropy nemožnost odhalení policií
+ GPS přijímač včetně databáze pro 100% odhalení úsekových měření rychlosti = srovnatelná citlivost/výkonnost, ale nelze použít "Antenna Booster" jako u 975e
-- složitější instalace (více součástí zařízení)
-- vyšší cena

Rada před nákupem
Pro docílení opravdu 100% ochrany i proti laserovým měřičům doporučujeme kombinaci antiradaru BEL STi-R Plus EURO s produktem AntiLaser.

Instalace zařízení do vozidla
K detektoru zajišťujeme odbornou montáž na jakékoliv vozidlo. Bližší informace včetně cen montáží na telefonu.

Operační pásma
X-band 10.525 GHz ± 25 MHz
K-band 24.150 GHz ± 100 MHz
Ka-band 34.700 GHz ± 1300 MHz
Ka Narrow 34.0 a 34.3 pro ČR (celkem 10 volitelných Ka narrow frekvencí)
Laser 904nm, 33 MHz šířka pásma

Okamžitá reakce
BEL STi-R EURO disponuje bleskově rychlým mikroprocesorem, který je schopen zachytit a zpracovat signál za čas kratší, než jedna vteřina! Tento "čas zachycení" je klíčový zejména pro detekci laserového radaru.

Procesor pro zpracování digitálního signálu (DSP)
Beltronicsem patentovaný systém AutoScan dokáže neustále analyzovat příchozí signály a automaticky vyřazuje nežádoucí falešná varování. Nejmodernější technologie DSP eliminuje falešné poplachy prakticky na nulu.

Jednoduché používání nabídky pro nastavení a ovládání
BEL STi-R EURO lze snadno ovládat. Přednastavení je optimalizováno pro používání v ČR, nicméně si jej můžete nastavit podle vašich vlastních potřeb a stylu jízdy. Snadno volitelná nabídka nastavení se dá jednoduše měnit.

Čisté digitální hlasové varování
Mimořádně zvučné tóny zaručí, že varování detektoru nezanikne ve hluku okolního prostředí a bude Vás informovat bez toho, že by jste musel odvádět pozornost od řízení.

Nastavení jasu ve stmívacím modu - Full Dark
 BEL STi-R EURO má na výběr ze čtyř úrovní nastavení jasu, včetně diskrétního modu Full Dark (úplné zatmění) pro noční provoz.

Programovatelné charakteristiky
Úroveň jasu displeje
Automatické tlumení zvukového varování - AutoMute
Nastavení hlasitosti
Měřič síly signálu
Nastavení pásem pro městský provoz
Radarová pásma

Rozměry (mm)
4,9cm x 1,8cm x 1,7cm (displej)
4,9cm x 1,2cm x 1,7cm (ovládání)
9,4cm x 10,5cm x 3,1cm (radarová hlava)
2,9cm x 7,4cm (radarová hlava zpředu)
5,7cm x 5,4cm x 5,7cm (reproduktor)
 
 

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články