Vestavěný antiradar BELTRONICS 975e EURO + GPS

(0x)
Výrobce
Beltronics
Záruka
24 měsíců
Kód
B975eGPS
Dostupnost
Prodej ukončen
Běžná cena
32 800,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
3 000,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
29 800,00 Kč/ks
Naše cena bez DPH
24 628,10 Kč/ks

Popis

Vestavěný antiradar BELTRONICS 975e EURO + GPS je určen pro pevnou instalaci do vozidel a vyznačuje se velmi vysokou citlivostí, kterou předčí i dražší konkurenty. Na rozdíl od klasického Beltronicsu 975e EURO umí tichý start (krátké pípnutí), nastavitelný City mód zvlášť pro každé pásmo a hlavně má dodatečné GPS funkce, jako upozorňování na úsekové měřiče rychlosti, stacionární radary a kamery na červenou v ČR a SR. Lze rovněž přidávat a mazat vlastní body pro upozorňování a také přidávat a mazat místa falešných poplachů.

Beltronics 975e EURO + GPS se skládá z řídící a indikační centrály, radarové antény a GPS antény. Řídící, indikační jednotka a GPS anténa se umisťují do kabiny řidiče, radarová anténa do nárazníku nebo čelní masky vozidla. Protože je radarová anténa umístěna ve větší vzdálenosti antény od mobilního telefonu GSM, jsou falešné poplachy způsobené telefonem prakticky nulové.

Součástí prodejního balení jsou všechny komponenty potřebné k montáži - šrouby, kabeláž, speciální úchyty a podrobný návod v češtině. Řídící centrála (na obrázku úplně vpředu) se dá díky velmi malým rozměrům namontovat kamkoliv do vozidla - pod palubní desku nebo místo popelníku.

* přepínání pásem X, K, Ka zapnuto-vypnuto
* zúžené Ka pásmo (Ka Narrow mode) 34.0 GHz a 34.3 GHz
* tichý start (krátké pípnutí)
* nastavitelný City mód zvlášť pro každé pásmo
* GPS funkce - upozorňování na úsekové měřiče rychlosti, indukční smyčky, stacionární radary a kamery na červenou
* přidání a mazání vlastních bodů pro upozorňování
* přidání a mazání míst falešných poplachů.
* LED displej se zobrazením síly signálu
* cena uvedena bez montáže

Vestavěný antiradar BELTRONICS 975e EURO + GPS je vhodný hlavně pro použití v České republice, ale lze jej použít i v ostatních evropských zemích.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články