Přenosný antiradar VALENTINE ONE EURO

(0x)
Výrobce
Valentine
Záruka
24 měsíců
Kód
V1e
Dostupnost
Prodej ukončen
Naše cena s DPH
14 800,00 Kč/ks
Naše cena bez DPH
12 231,40 Kč/ks

Popis

Přenosný antiradar Valentine ONE EURO nabízí velice citlivou detekci radarů používaných ve světě, v Evropě i ČR. Jeho vysoká citlivost je výhodná zejména při jízdě na dálnici a v místech, kde nelze snadno zachytit odrazy radarového paprsku, ovšem ve městech může způsobovat občasné falešné poplachy. Mimo město a na dálnici se s falešným poplachem setkáte poměrně zřídka. Valentine ONE nabízíme s nejnovějším firmware verze 3.893, nastavený pro provoz v ČR a s podrobným českým návodem.

Jelikož se Internetem neustále šíří různé fámy a pomluvy ohledně úzkého frekvenčního rozsahu detektoru Valentine ONE, který je prý nedostatečný pro spolehlivou detekci českých radarů typu Ramer, natočili jsme test frekvenčního rozsahu detektorů Valentine ONE s různým firmware:





Jak je z výsledku testů zřejmé, uvedený problém byl aktuální do počátku roku 2008, kdy na jaře přišla verze 3.864, která má již frekvenční rozsah stejný nebo větší než české Ramery, t.j. minimálně +-100 MHz! Rovněž tak často zmiňovaná nedetekce Valentine ONE byla poprvé zjištěna v roce 2007 u verze 3.863 a od té doby jsme se s ní již více nesetkali a ani neslyšeli.

Máme za to, že se jedná o účelovou pomlouvační kampaň prodejců konkurenčních značek, která má za úkol znejistit případné zájemce o tento velice kvalitní detektor a odradit je od nákupu!
.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články