Přenosný antiradar Genevo One

(0x)
Výrobce
Genevo
Záruka
24 měsíců
Kód
G1
Dostupnost
Prodej ukončen
Naše cena s DPH
11 895,00 Kč/ks
Naše cena bez DPH
9 830,58 Kč/ks

Popis

Antiradar Genevo One je přenosný radarový detektor s GPS modulem, který dokáže spolehlivě detekovat jak klasické radary, tak i indukční smyčky, kamery na červenou a úseková měření na území EU včetně ČR a SR. Vyznačuje se minimem falešných poplachů a dobrou citlivosti na radary typu Ramer. Vhodný hlavně pro městský režim s množstvím stacionárních měřičů rychlosti nedetekovatelných klasickým antiradarem, ale neztratí se ani v mimoměstském provozu a na dálnici. Výhodou je je i hlasový výstup v českém jazyce a malé rozměry. Oficiální distribuce pro Českou republiku!



K antiradaru Genovo One Vám doporučujeme zakoupit i speciální vertikální držák, který zvýší citlivost až o 40% a současně ještě více omezí falešné poplachy. Rovněž je možné objednat napájecí kabel pro pevnou montáž a aktualizaci databáze na 1 rok, 3 roky nebo doživotně.

Pozor!!! Před nákupem přenosného detektoru si ověřte, zda Vaše vozidlo není vybaveno pokoveným (detemálním, atermickým, antireflexním, solárním) čelním sklem. Tato skla ztěžují proniknutí radarových paprsků k detektoru a ten je pak nedostatečně citlivý.

Parametry

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články