Multifunkční systém - antiradar Stinger DSI Computer

(1x)
Nejprodávanější v kategorii Nejprodávanější
Výrobce
Carcomputer B.V,
Záruka
24 měsíců
Kód
SDSIC
Dostupnost
Prodej ukončen
Naše cena s DPH
59 800,00 Kč/ks
Naše cena bez DPH
49 421,49 Kč/ks

Popis

Stinger DSI computer je multifunkční počítačový systém pro vozidla, který se skládá z centrální řídící jednotky a několika rozšiřujících modulů. Celé zřízení se ovládá pomocí odnímatelného displeje. Stinger DSI není detekovatelný detektory radarových detektorů (RDD-Radar Detector Detector), které používá policie v některých státech, kde jsou radarové detektory zakázané.

Nejdůležitější výhodou systému Stinger je především fakt, že se primárně nejedná o radarový detektor, ale o bezpečnostní a varovné zařízení, které jako jediné je certifikované a homologované v celé EU! Všechny komponenty systému Stinger jsou označeny homologační značkou e4 a CE, takže jej, na rozdíl od konkurenčních typů antiradarů, můžete mít úplně legálně namontované ve Vašem vozidle a používat v celé EU!

Stinger DSI je na společném evropském trhu distribuovaný se software, který, v souladu s legislativou platnou ve většině evropských zemí, neumožňuje detekci radarů a laserových měřičů rychlosti - LIDARů. Pokud používáte Stinger v zemi, která detekci radarů nezakazuje, např. ČR, máte možnost do Singeru nahrát software, který nabídne i tyto funkce a Váš Stinger se tímto změní na luxusní pasivní antiradar - detektor radarů. S pomocí volitelného laserového modulu lze dokonce aktivovat jak pasivní, tak i aktivní ochranu proti laserovým měřičům rychlosti! Samozřejmě to platí i opačně, takže v zemích, kde je používání antiradarů zakázané, lze tyto funkce rychle a jednoduše vymazat.

Stinger DSI standardně obsahuje i GPS modul a databázi stacionárních měřičů rychlosti, kterou si uživatel může aktualizovat pomocí PC interface a programu Stinger Desktop. Navíc si řidič může v průběhu jízdy sám označit místa častého měření nebo jiné potenciálně nebezpečné místo, např. nebezpečnou zákrutu, školu, zvýšený pohyb chodců, úsek častých dopravných nehod a podobně.


Co všechno Váš Stinger DSI dokáže?


Antiradar Stinger DSI Radar AlertRadar Alerting
Pokud je používaní radarových detektorů v oblasti dovolené, Stinger DSI Vás upozorní na jejich výskyt. Vnější spektrální analyzátor se speciální patch phased array anténou umožňuje Stingeru DSI dosahovat mimořádně nadstandardních detekcí radarů a jeho miniaturní rozměry zase kladou jenom minimální nároky na prostor při montáži. Zvláštností a velkou výhodou Stinger DSI je i možnost připojení dvou spektrálních analyzátorů - antén současně, takže po dokoupení dalšího anténního modulu je zajištěna maximální citlivost a detekční vzdálenost jak na vertikálně polarizované radary typu Ramer a Multanova 6F, tak i horizontálně polarizované MultaRadary. Stinger

Laser Alerting a LaserShield®
Laser Alerting a LaserShield®Stinger DSI Computer lze rozšířit laserovým analyzátorem a senzory - Stinger Laser, takže pak detekuje a dle nastavení i chrání před laserovými měřiči rychlosti - LIDARY. Stinger Laser není součástí standardního balení Stinger DSI Computer, ale je možné jej objednat jako volitelné příslušenství. Stinger DSI Computer současně identifikuje a na displeji informuje o typu použitého laserového měřiče. Jako jediný na současném trhu je Stinger Laser s další volitelnou výbavou schopen rušit aj měřicí zařízení Autovelox, které se používá hlavně v Itálii.


SpotList Alerting

SpotList Alerting Na základě GPS polohy a použití aktuální databáze, dokáže Stinger upozornit na lokality, které si vyžadují zvláštní pozornost, jako je například místo měření rychlosti. Dokonce i v zemích, kde je používání antiradarů a detektorů policejních radarů zakázáno, Vás bude SpotList před takovými místy varovat. Navíc si i sami můžete označit podobná nebezpečná místa. Databáze jsou momentálně dostupné jenom pro určitou konkrétní zemi, ale výrobce již pracuje na uvedení celoevropské databáze. Aktualizovat databázi lze programem Stinger desktop pro PC.

Stinger DSI False Listing
FalseListing
FalselistUmožňuje jednoduše eliminovat falešné poplachy v K pásmu (v ČR se toto pásmo zatím nepoužívá). Tato funkce účinně a spolehlivě eliminuje falešné poplachy především ve městech a místech s velkým počtem různých zdrojů rušení. Stinger je prakticky jediné zařízení, u kterého je použití této funkce bezpečné a kde i při jejím použití, bude řidič, v případě výskytu skutečného radaru v místě falešného poplachu, na tento radar upozorněný. Na displeji bude stále zobrazené varování doplněné hláškou "Muted by FalseList".



Mileage Logging

Pokud je tato funkce aktivní, zaznamenává Stinger DSI počet ujetých kilometrů a umožňuje tak sledovat Vaše služební versus soukromé používání automobilu.

SPECS Alerting
Upozorňuje na úsekové měření rychlosti. Stinger současně počítá průběžnou průměrnou rychlost vozidla a varuje řidiče při jejím překročení.

Safety Signals
Safety SignalStinger dokáže přijímat bezpečnostní signály vozidel policie, záchranné služby, hasičů, údržby silnic a podobně, což má význam především v zahraničí. V případě, že je Váš Stinger vybavený i laserovým analyzátorem a senzory, může přijímat aj laserové bezpečnostní signály od jiných uživatelů Stinger. Například intenzivní brzdění způsobí zaslání bezpečnostního signálu "Breaking Traffic" ostatním uživatelům v okolí.



SpeedSense™

SpeedSenseUpozorňuje Vás radarový detektor na radary i pokud právě jedete pomalu? Tak s tím je už nyní konec! Nastavte si vlastní limit rychlosti a pokud pojedete pomaleji, nebude spuštěný zvukový poplach. Tuto funkci lze samozřejmě vypnout.

 

PoliceCheck
PoliceCheckDostali jste pokutu? Stinger v průběhu celé jízdy automaticky zaznamenává všechny aktivní radary i aktuální rychlost vozidla. Tato funkce umožňuje zkontrolovat jestli jste skutečně překročili rychlost nebo ne. Pamatujte, že ani radar nebo LIDAR nejsou neomylné a dělají při měření chyby!

Stinger DSI Computer je certifikovaný a homologovaný pro pevnou montáž do vozidel a všechny jeho moduly jsou označeny značkami e4 a CE.
 

Systém Stinger je v současné době jediné zařízení na trhu, které je legální v celé EU a které komplexně řeší ochranu jak před radary, tak i před laserovými měřiči rychlosti (s volitelným modulem Stinger Laser).






Parametry

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

5

Hodnotil 1 uživatel

5
4
3
2
1

Články